Geplaatst op 15 July, 2019

Closing Laag Keppel

Op 6 juli 2019 is door Ridge Capital BV de aan- en verkoop van het monumentale woonzorggebouw "De Gouden Leeuw" in Laag Keppel succesvol afgerond!

Zorglocatie De Gouden Leeuw te Laag Keppel​

Aan de Rijksweg 91 te Laag Keppel is het voormalige hotel ‘De Gouden Leeuw’ gevestigd.

Laag-Keppel is een stadje in de gemeente Bronckhorst, in de Nederlandse provincie Gelderland. Dit monumentale pand ligt tegen de dorpskern van Laag Keppel aan en is sinds 2000 in gebruik als particuliere woon-zorglocatie met horeca faciliteiten.

Achtergrond

Het voormalige hotel ‘De Gouden Leeuw’ dateert uit 1769 en in 1980 is aan de achterzijde een aanbouw gerealiseerd. Het hoofdgebouw is aangemerkt als gemeentelijk monument. Het gehele object bestaat uit 18 woon/zorgstudio’s, 5 ruime woon/zorg appartementen en 14 zorghotelkamers verdeeld over twee woonlagen. De zorgstudio’s bestaan uit een woon-/slaapkamer en een badkamer met douche, toilet en wastafel. Daarnaast heeft het object tevens een aantal algemene ruimtes, zoals een lounge, een ruim restaurant met professionele keuken en de dagbestedingsruimte. Aan de voorzijde en achterzijde van het object is een terras waar bewoners elkaar kunnen treffen.

Project

Ridge Capital heeft het object in 2019 van de huidige gebruiker, de Gouden Leeuw Groep, gekocht in een sale & lease back transactie. Als onderdeel van de transactie heeft Ridge Capital een nieuw langjarig triple net huurcontract overeengekomen met de Gouden Leeuw Groep afgesloten. Daarnaast heeft Ridge Property Management het volledige beheer en onderhoud van het pand namens de huurder op zich genomen. Daarna is het object verkocht aan Care Property Invest.

Terug naar overzicht