Mirjam Verburg

Werkzaam als Management Assistente bij Ridge

Mirjam Verburg is na het afronden van de opleiding tot Management Assistente in 2006 begonnen met werken. Zij heeft ervaring opgedaan bij grote en kleine (internationale) bedrijven in Nederland in diverse sectoren. Plannen en organiseren van activiteiten op een effectieve en efficiënte manier is de kern van haar werk. Het werken combineerde zij met opleidingen en trainingen om te blijven ontwikkelen.

Na ruim 15 jaar in Nederland gewerkt te hebben kwam er in 2021 een verandering in haar carrière. Mirjam is met haar gezin naar Brazilië geëmigreerd om te werken in de kaasmakerij van haar schoonouders. Twee jaar lang hebben zij daar met plezier en voldoening gewoond en gewerkt. Uiteindelijk is er voor gekozen om terug te keren naar Nederland.

Zij werkt vier dagen per week bij Ridge (de vrijdag is zij vrij) en is in het weekend met haar man en hun kinderen regelmatig in de natuur te vinden. Mirjam is bij Ridge verantwoordelijk voor de ondersteuning van de directie. Wilt u een kop koffie drinken met de directie, dan kunt u met haar contact opnemen!

mverburg@ridge.nl | +31 6 43450501

LinkedIn