Ridge Property Management

Vastgoedbeheer- & onderhoud zonder omkijken.

Wat krijgt welke aandacht? Uw kerntaken of uw vastgoed? Als het over beheer en onderhoud gaat is er op korte termijn vaak alleen ad hoc aandacht en voor de lange termijn geen visie. Deze combinatie is zeer risicovol. Precies dát kunnen wij voor u minimaliseren en daarbij ook nog de kosten verlagen tot wel 15%.

Dit vraagt wel om een andere kijk op beheer en onderhoud van uw vastgoed. Ridge Property Management kan risico's tijdig elimineren, kosten verlagen én meer ruimte scheppen voor aandacht op uw kerntaken.

Optimaal gebruik maken van uw vastgoed

Het is tijd voor een andere kijk op beheer en onderhoud van vastgoed. Vanuit deze overtuiging hebben wij vier speerpunten geformuleerd die helpen om zonder omkijken optimaal gebruik te maken van uw vastgoed.

Samenwerken aan vastgoed

In dit proces informeren vaste aanspreekpunten, en een eigen vastgoedbuddy, u regelmatig over ontwikkelingen en preventief onderhoud; zowel tactisch als strategisch. Samen met u brengen wij mogelijke kansen en risico's tijdig in kaart. Zo bent en blijft u volledig op de hoogte en werken we samen aan beheer en onderhoud van uw vastgoed zonder dat u er omkijken naar heeft.