Geplaatst op 25 August, 2022 Wonen

Ontwikkeling Lindewijck te Veenendaal

De plannen voor de herontwikkeling van de locatie aan het Spanjaardsgoed in Veenendaal zijn er al jaren. De bestaande bedrijfspanden zijn gesloopt waardoor er ruimte ontstaat voor 167 huurappartementen.

Project

De huurappartementen van Lindewijck liggen op een zeer gunstige locatie. Het centrum van Veenendaal is op loopafstand, evenals het treinstation.

Ontwikkeling

In 2017 heeft Ridge de gronden gekocht en is de planontwikkeling gestart. De ontwikkeling van de locatie wordt in nauwe samenwerking met All-In Care Residence uitgevoerd. In de afgelopen periode hebben All-In Care Residence en Ridge in samenwerking met de gemeente Veenendaal gewerkt aan de uitwerking van het nieuwe bestemmingsplan dat nodig is om de 167 appartementen met de omliggende maaiveldinrichting van parkeren en bomen te realiseren.

Op 23 juli 2021 is het bestemmingsplan onherroepelijk geworden, de kap- en sloopvergunning is verstrekt en de procedure voor het verkrijgen van de omgevingsvergunning is doorlopen waarbij de vergunning ook onherroepelijk is. De sloopwerkzaamheden zijn inmiddels gereed. De officiële  start van de werkzaamheden voor deze prachtige ontwikkeling in Veenendaal staat gepland op woensdag 9 maart 2022.

Op http://www.lindewijck.nl kunt u aanvullende informatie vinden met betrekking tot de verschillende appartementen. Naar verwachting zal de inschrijving voor de huurappartementen begin 2023 geopend worden.

De hoofdaannemer die de gehele realisatie zal uitvoeren is Burgland Bouw. Volg de bouw live:

Terug naar overzicht