Geplaatst op 07 February, 2024

Vacature Junior Projectontwikkelaar

Word jij onze nieuwe collega?

VACATURE

 

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste

Junior Projectontwikkelaar (40 uur)

 
Werken bij Ridge
 
Wij willen verder groeien en nog grotere en mooiere projecten ontwikkelen! Om deze ambitie waar te maken, breiden we ons team uit. Het huidige team, bestaande uit twee senior projectontwikkelaars, een administrateur en managementassistente, werkt onder leiding van twee echte ondernemers. Gezamenlijk hebben we de afgelopen jaren het bedrijf weten te laten groeien. Als relatief klein bedrijf weten we, met ons grote netwerk en hoog niveau aan kennis, grote projecten te realiseren. 
 
Waar staan we voor?
 
Bij Ridge stroomt ondernemerschap door onze aderen. Wij zijn enorm toegewijd aan het creëren van verbluffende woon- en zorgprojecten die tot de verbeelding spreken. Als we een kans spotten die perfect bij ons past, gaan we er volledig voor. We houden van uitdagingen, en geloof ons: hoe groter en complexer het project, des te meer energie we ervan krijgen wanneer het voor elkaar komt. Dankzij onze jarenlange kennis en ervaring weten we als geen ander wat er nodig is om een project succesvol te maken. Het is de persoonlijke kracht van onze toegewijde professionals die, wanneer gecombineerd, zorgt voor een ware synergie. Hierdoor behouden we de voordelen van kleinschaligheid, zoals snelheid en flexibiliteit, terwijl we groots opereren. Ridge. Doortastend resultaat.
 
Herken jij jezelf in onze kernwaarden?
 
Wat ga je doen?
 
Als junior projectontwikkelaar bij Ridge kom je direct te werken aan uitdagende nieuwbouw-, en transformatieprojecten. Je ondersteunt ervaren projectontwikkelaars bij alle facetten van het ontwikkelproces, van haalbaarheidsonderzoek tot aan de realisatie. 
 
Herken jij jezelf hierin?
 
Wat bieden wij?
 
Word jij onze nieuwe collega?
 
We kijken ernaar uit je te ontmoeten. Stuur je cv en motivatie naar info@ridge.nl of neem contact op met Paul Lubbers via 06-53794557. 
Terug naar overzicht