Wij houden van uitdagingen

De vastgoedwereld is volop in beweging. Tot 2030 moeten er bijna een miljoen woningen worden gebouwd, maar strenge wet- en regelgeving vertraagt de enorme bouwopgave waar we voor staan. Een probleem? Nee, een uitdaging die we vol daadkracht aangaan.

Maak kennis met Ridge

Corine

Blankespoor

Paul

Lubbers

Hans

Nieuwenhuis

Mirjam

Verburg

Wim

Verdouw

Carluccio

Witstok

Bij Ridge denken we vaak groots

Als we een kans spotten die perfect bij ons past, dan gaan we er volledig voor. Ondernemen zit ons bloed, waarbij we gedegen kennis en ervaring combineren met grenzeloos enthousiasme. Zo realiseren we steeds opnieuw opmerkelijke projecten. Onze missie is om aansprekend vastgoed te ontwikkelen dat waarde toevoegt aan een duurzame woon-, werk- en leefomgeving voor bewoners en gebruikers.

Compleet anders

We zijn allemaal compleet anders, maar met z’n zessen een team. We delen een belangrijke overeenkomst: wij zijn gek op de dynamiek van de vastgoedwereld en de onbegrensde mogelijkheden die het ontwikkelvak ons biedt. Elk teamlid heeft zijn of haar eigen specialisme. Samen zijn we ijzersterk en onverslaanbaar. Flexibel, oplossingsgericht, betrokken, persoonlijk en vooral… trots op Ridge en de projecten die we realiseren.

Ontwikkelaars heb je in allerlei soorten en maten

De grote jongens, de nichespelers en… Ridge. Wat ons anders maakt, is onze glasheldere visie op het vak. Kan niet, bestaat niet. Er is namelijk altijd een weg van uitdaging naar oplossing naar verbluffend eindresultaat. Ons portfolio bewijst dat we weten waar we over praten. En omdat we geen logge organisatie met ons meetorsen, kunnen we steeds snel, flexibel en met kennis van zaken schakelen.

Werken bij Ridge?

Bekijk onze vacatures