Werk samen aan de duurzame wereld van morgen

Bij Ridge doen we het samen

Samen ontwikkelen, samen ondernemen en samen bouwen aan een toekomst, waarin jij wordt uitgedaagd de beste versie van jezelf te worden. Werken moet leuk zijn en daar maken we echt werk van. Je krijgt de vrijheid om jouw ding te doen en alle ruimte jezelf verder te ontwikkelen. We zijn nuchter, betrokken en enthousiast en vieren onze successen graag samen. En wat zijn we trots op de projecten die we realiseren!

Een mooie toekomst bij Ridge

Je kent de standaard opsomming vast wel: een goed salaris, prima secundaire voorwaarden, leuke collega’s, volop ontwikkelkansen. Ook bij Ridge kun je daar op rekenen. En op nog een beetje meer. We willen namelijk dat Ridge ook jóuw winkel wordt. En daarom stimuleren we jouw ondernemerschap. Pak jij de verantwoordelijkheid vanuit jouw kennis en ervaring, dan wacht je een uitdagende en mooie toekomst bij Ridge.

Wie jij bent

Je voelt je thuis in de vastgoedwereld. Je wilt jezelf ontwikkelen, werkt graag samen, maar durft ook verantwoordelijkheid te nemen. Je bent een prettig mens en hebt een open blik naar je omgeving en de mensen om je heen. Je bent eigengereid, maar zeker niet eigenwijs. En je hebt volop ondernemingszin. Je werkt niet bij Ridge, maar je ziet Ridge als jouw onderneming. Herken je jezelf? Dan maken we graag kennis.

Enthousiast geworden over Ridge?

We kijken ernaar uit jou te ontmoeten!