Carluccio Witstok

Carluccio Witstok, werkzaam als  Senior Projectontwikkelaar bij Ridge 

Carluccio Witstok startte zijn carrière in 2009 als junior projectontwikkelaar bij Dura Vermeer. Vervolgens heeft hij vanaf 2014 tot 2024 een eigen projectontwikkelingsbedrijf gehad, waarin hij met name actief is geweest binnen Groot-Rotterdam. Binnen dit bedrijf heeft Carluccio zich vooral beziggehouden met het acquireren naar ontwikkelposities, het opbouwen van een ontwikkelportefeuille en het ontwikkelen van complexe en grootschalige nieuwbouwprojecten. Met name mixed-use gebouwen voor (institutionele) eindbeleggers. Hierbij lag de focus voornamelijk op nieuwbouw vanaf 180 eenheden. 

Recent heeft Carluccio een nieuwbouwproject van 614 woningen ontwikkelt tot startbouw en verkocht aan eindbelegger Greystar.  En is hij bezig met een grootschalige nieuwbouwontwikkeling van 517 woningen, aangevuld met de functies commercieel, retail, kantoor en horeca, dat eind 2025 moet starten met de bouw. 

Carluccio werkt sinds eind januari 2024 bij Ridge. Hij combineert graag zijn netwerk, kennis en ervaring om een ontwikkelportefeuille op niveau te houden en proposities in een vroeg stadium te brengen tot een ontwikkelproject met werkkaders. Zijn kennis en ervaring als ondernemer en projectontwikkelaar zet hij nu in bij Ridge om de organisatie verder te laten groeien en projecten intern structuur en vorm te geven.

cwitstok@ridge.nl | +31 6 42243189

Kijk voor meer info op:

 LinkedIN