Wim Verdouw

Wim Verdouw, werkzaam als  Directeur bij Ridge 

Wim Verdouw startte zijn carrière in 1989 als voorman bij Aannemersbedrijf Nees de Jong. Enkele jaren later werd Wim projectleider bij de BAM waar hij betrokken is geweest bij een breed scala aan projecten.

Vanaf 1997 ging hij aan het werk bij KPD in Tilburg en Oegstgeest als Sales manager/projectleider. Zijn werkzaamheden in de jaren die volgden, waren o.a. het  voorbereiden van het verkoopbudget en het toezien op de uitvoering. Het aansturen en ontwikkelen van het verkoopproces en het aansturen/coachen van het verkoopteam (binnen- en buitendienst). Ook was hij verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van het marketingplan, verkooptargets en ontwikkeldoelstellingen.

De kracht van de samenwerkingspartners samenbrengen tot een sterk projectteam, dat is waar Wim Verdouw goed in is. Deze kracht gebruiken in de ontwikkeling en realisatie van projecten, waarbij hij zelf een spin in het web is, maakt  vastgoed met een blijvende toegevoegde waarde.

Verder adviseerde Wim met aandacht de klanten t.a.v. organisatie, implementatie en ontwikkeling van hun organisatie. Organiseerde hij presentaties, roadshows en andere marketingacties. Ook zette Wim, samen met de businessconsultant, een ontwikkelstrategie uit. 

Vanaf 2002 nam Wim het bedrijf Arcom over. Arcom werd opgericht door zijn vader Gert Verdouw in 1983.  Een organisatie voor huisvestingsadvies, bouwmanagement en architectuur. Hier had hij de leiding over ca. 20 mensen waaronder; architecten, bouwmanagers, tekenaars en kostendeskundigen.  In 2014 heeft Wim Verdouw het bedrijf overgedragen aan zijn voormalige compagnon, Johan Verduijn, waar hij intensief mee samenwerkte.

Vanaf 2017 tot heden is Wim Verdouw werkzaam als directeur van Ridge BV. 

wverdouw@ridge.nl | +31 6 10939672

Kijk voor meer info op:

Arcom LinkedIN