Geplaatst op 29 March, 2019 Zorg

Zorglocatie Villa Pavia te Zeist

Aan de Laan van Beek & Rooyen te Zeist is het voormalige meisjesinternaat ‘Villa Pavia’ gevestigd. Dit monumentale pand ligt tegen de binnenstad van Zeist aan en is sinds 1989 in gebruik als particuliere woon-zorglocatie.

Achtergrond

Villa Pavia bestaat uit 16 ruime zorgstudio’s, verdeeld over vier woonlagen. De zorgstudio’s bestaan uit een woon-/slaapkamer en een badkamer met douche, toilet en wastafel. De zorgstudio’s variëren in grootte van 40 tot 60 m².

Villa Pavia heeft tevens een aantal algemene ruimtes, zoals de salon (eetkamer), de aangrenzende serre en de bibliotheek welke ook als activiteitenruimte wordt gebruikt. Aan de achterzijde van het landhuis is een groot terras met uitzicht over een monumentale tuin waar bewoners elkaar kunnen treffen. De tuin van Villa Pavia is prachtig aangelegd en is voorzien van verschillende looppaden. De tuin grenst rechtstreeks aan het Zeisterbos en is onderdeel van het NSW landgoed.

Project

Ridge heeft het object van Habion Vastgoed gekocht in 2018. Ridge is vervolgens in gesprek gegaan met de huidige huurder, Valuas Zorggroep, en is een nieuw langjarig triple net huurcontract overeengekomen. Daarnaast heeft Ridge PM het volledige beheer en onderhoud van het pand namens de huurder op zich genomen. Uiteindelijk is het object verkocht aan een institutionele vastgoedbelegger.

Kijk  voor meer info op:  

Valuas - Villa Pavia

Terug naar overzicht